Funky Fauteuils

15 / 07 / 2021

Wij zijn fan van fauteuils! Door (anders misschien wel verloren) hoekjes op te vrolijken met een kleurrijk exemplaar creëer je overal in huis mini oases van rust. In de woonkamer kan je heerlijk relaxen met een glaasje wijn en een goed boek, in de ontbijthoek geef je een extra dimensie aan het lezen van je ochtendkrant op zondag en in de kinderkamer is het de ideale plek voor voor-het-slapengaan-knuffels. Maar hoe kies je de perfecte fauteuil?

Drop Lounge

Splash of colour.

Kleuren zijn ideale tools om je persoonlijke stempel te drukken in je interieur. Dat kan je uiteraard doen door een likje verf op de muren te zetten, kleurrijke decoratiestuks toe te voegen óf je kiest voor een opvallende fauteuil in een fleurige kleur of print. Kies je normaalgezien altijd voor rustige kleuren in je interieur, dan is onze tip toch om even buiten je comfortzone te gaan en te kiezen voor een echte eye-catcher kleur.

Prints & textures

Ben je geen fan van felle kleuren, dan kan je uiteraard ook wat accenten leggen met een toffe print of stof. Velvet stoffen bijvoorbeeld zijn de laatste tijd heel populair en geven onmiddellijk een luxueuze look & feel. Of kies voor extra contrast met een donkere fauteuil in een licht interieur of omgekeerd.

All about balance

Maar ook de vormen van je fauteuil kunnen veel verandering brengen. Of je nu kiest voor een fauteuil die volledig harmonisch in je interieur past of voor een opvallend exemplaar. Kleuren, texturen, prints... We hoeven je niet te vertellen dat er heel veel mogelijkheden zijn, al hoef je natuurlijk niet alles te combineren. It's always about balance.

Elle
Vul dit formulier in om je catalogus te ontvangen.
Ik ben geïnteresseerd in