Beary Bouclé

03 / 11 / 2021

Hoorde jij al van dé it-stof van het moment? Sinds mevrouw Coco Chanel de Bouclé-stof op de kaart zette in de jaren 50, zagen we deze oorspronkelijk voornamelijk in kledij. Maar vandaag halen we de stof ook maar al te graag in huis onder de vorm van knuffelbare interieurstukken.

 

Wat maakt deze stof zo populair?

De grove, zachte stof heeft iets luxueus, tijdloos en elegants. Je vindt meubelstukken en accessoires in verschillende vormen en kleuren én het is een very easy to combine-trend. Plus, zeker tijdens de winter kunnen we allemaal wel wat gezelligheid gebruiken in ons interieur. Kies je dus voor een volledige sofa in Bouclé of voeg je liever wat subtiele details toe, zoals sierkussens of plaids.. It's up to you!

Carré

Psssst... We have scoop! 

Ook met de Casa Nova Lifestyle Collection zijn we fan van dit aaibare stofje! We maken dan ook graag gebruik van de gelegenheid om tegelijk maar liefst 2 nieuwe stukken toe te voegen aan onze collectie! & you're the first to know!

Meet Betty!

Betty is het laatste nieuwe lid van onze fauteuil-collectie. Ze is elegant maar ook schattig en heeft een tikkeltje je-ne-sais-quoi. Betty is volledig aan te passen in verschillende stoffen en kleuren, maar is zeker ook prachtig af te werken in jawel, Bouclé.

Mr. Cool Carré

Een iets strakkere, modernere look maar makkelijk te integreren in elke interieurstijl. Maak kennis met onze Carré. Wij kozen hier voor Mr. Carré in een witte Bouclé-stof en zijn verliefd op zijn hoge aaibaarheidsfactor. Maar dit stuk staat eigenlijk prachtig in bijna alle kleurtjes, ready to customize as you wish! 

En wat vind je van onze twee newbies?

Ben je fan van ultrazachte stofjes, maar word je minder wild van deze Bouclé-trend? Dan kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een mooie ribcoard, deze is minstens even zacht maar heeft iets minder teddybeer-allures.

 

Graag wat meer informatie over deze twee nieuwe stukken of over onze verschillende mogelijkheden? Stuur ons gerust een mailtje via info@casanova-lifestyle.be en dan staan we graag voor u klaar! 

Manhattan-Ribcoard
Vul dit formulier in om je catalogus te ontvangen.
Ik ben geïnteresseerd in